DSC02535
IMG_6105
IMG_9305
DSC03063
TourEiffel
IMG_0760
DSC02966
Baltico5
181
IMG_4707
IMG_4643
IMG_0186
Orcas
IMG_0407
IMG_8250
IMG_6245
IMG_3394
IMG_8350
IMG_6221
IMG_5675
Ons concept

Omdat het de zelfstandige reiziger (en bedrijven) tijd kost om zelf op internet te gaan zoeken, een route te bepalen, het vervoer te kiezen en regelen, de eventuele locale excursies te zoeken en de hotels te vinden, neemt Mijnvakantiecoach.nl graag als je persoonlijke vakantiecoach de organisatie van je reis van je over. Een goede reisvoorbereiding is belangrijk voor een zorgeloos verloop van de reis. Het is wel de bedoeling dat je van je wel verdiende vakantie kunt genieten!

Het betekent concreet dat Mijnvakantiecoach.nl

·         voor je op internet alle koopjes zal proberen te vinden (vluchten, autohuur, internationale hotels...)

·         diensten zoals transfers, accommodatie en activiteiten direct bij locale reisaanbieders en locale direct sellers zal boeken (waardoor het geld daadwerkelijk bij de bestemming blijft)

Van alle losse onderdelen zal Mijnvakantiecoach.nl je eigen persoonlijke tour samenstellen, die precies aan je wensen voldoet. Al je wensen omdat "kan niet" bestaat gewoon niet! Uiteindelijk wordt je reis geen reis uit een gids maar wel je eigen reis op maat!

Door het invullen van het formulier bij Vrijblijfend reisvoorstel kun je je reiswensen en budget al aangeven. Je hebt dus alles zelf in hand.

 

1/Een eerste reisconcept helemaal gratis!

Mijnvakantiecoach.nl zal je reiswensen bekijken en zal vervolgens telefonisch of per email contact met je opnemen om elk onderdeel van je reiswensen en budget door te spreken. Vervolgens ontvang je een eerste simpele voorstel dat geheel vrijblijvend is.

 

2/Een gedetailleerd reisvoorstel voor maar 55.00 EUR (+21%BTW)!

Als je beslist de voorbereiding van je reis door Mijnvakantiecoach.nl te laten verzorgen, dienen er opdrachtkosten ter hoogte van 55.00 euro (+21% BTW) betaald te worden. Pas als alles duidelijk is en de opdrachtkosten zijn overgemaakt op onze rekening, ontvangt u een gedetailleerd reisvoorstel. Het schema wordt per e-mail verstuurd zodat u het op uw gemak door kunt nemen. Voor groepen gelden afwijkende opdracht- en bemiddelingskosten.

 

3/ Boeken met Mijnvakantiecoach.nl

En daarna? Je hebt vervolgens twee keuzes:

► u beslist uw reis niet door Mijnvakantiecoach.nl te laten voorbereiden, dan heeft u alleen 55.00 euro betaald voor een uitgebreide reisvoorstel waarin veel ideeën te vinden zijn!

 of u bent tevreden met onze reisvoorstel en u beslist de reis verder door Mijnvakantiecoach.nl te laten voorbereiden. Ter informatie: de opdrachtkosten worden later met de bemiddelingskosten van 11% verrekend.

 

Aanpassen reisschema: u kunt rustig wijzigingen en/of aanvullingen aanbrengen. Mijnvakantiecoach.nl verwerkt deze wijzigingen kosteloos totdat de reis helemaal aan uw wensen en budget voldoet. De definitieve boekingen worden pas gedaan als alle verschillende onderdelen van de reis door u zijn goedgekeurd.

Reis definitief boeken: Om de boekingen daadwerkelijk te kunnen maken, dient u een aanmeldingsformulier in te vullen. Deze wordt per email verstuurd. In dit aanmeldingsformulier dient u het volgende in te vullen:

  • de persoonlijke gegevens van elke deelnemer zoals vermeld in het paspoort (voor-en achternaam, meisjesnaam, geboortedatum, adres, paspoortnummer...).
  • uw creditcardgegevens als u toestemming geeft aan Mijnvakantiecoach.nl om uw creditcardgegevens te gebruiken om in uw naam de boekingen te maken. Om de veiligheid van uw creditcardgegevens te garanderen wordt alleen een gedeelte van de gegevens in het aanmeldingsformulier aangevraagd. De CVC code wordt telefonisch doorgegeven.

OF u kiest voor een prepaid betaling en MijnVakantiecoach.nl  zorgt voor de betaling van uw boekingen, dan dient u 100% van het door u aangegeven budget vooraf over te maken op de rekening van Mijnvakantiecoach.nl. Net zoals een prepaid abonnement, worden de boekingen voor uw reis gemaakt totdat het bedrag van uw budget is bereikt. In het geval dat de totale reissom niet het prepaid budget bereikt, ontvangt u het verschil terug. Het door u aangegeven budget wordt niet overschreden.

In beide gevallen, ontvangt u altijd een boekingsbevestiging voor elk reisonderdeel op het boekingsmoment met daarbij een prijsoverzicht. Zo kunt u altijd het boekingsproces volgen en de afgeboekte bedragen van elk onderdeel controleren.

Reisbescheiden:  Zodra alle boekingen gemaakt zijn, ontvangt u een factuur voor de bemiddelingskosten van Mijnvakantiecoach.nl. Op de factuur worden de opdrachtkosten met de bemiddelingskosten verrekend. Pas als het totale factuurbedrag per overboeking is voldaan, ontvangt u alle reisbescheiden: dat zijn alle e-tickets en overige e-bevestigingen voor elk reisonderdeel van uw reis. U bent dan ook klaar om op vakantie te gaan!

 

4/ Bemiddelingskosten:  Onze bemiddelingskosten bedragen

Voor samengestelde reizen en stedentrips met 2 reisonderdelen of meer

Met eigen creditcard: 11% (+21% BTW) van de totale reissom inclusief vluchten voor reizen tot 25 dagen met als minimum het bedrag van de opdrachtskosten en met een maximum van 345.00 eur (+21% BTW) per persoon (vanaf 3 personen) en een maximum van 445 eur (+21% BTW) per persoon (met 1 of 2 personen).

Voor reizen langer dan 25 dagen bedragen de bemiddelingskosten 11% (+21% BTW) van de totale reissom inclusief vluchten met als minimum het bedrag van de opdrachtskosten en met een maximum van 555.00 eur (+21% BTW) per persoon (vanaf 3 personen) en een maximum van 625 eur (+21% BTW) per persoon (met 1 of 2 personen).

Kinderkorting: kinderen tot en met 8 jaar betalen 50% van de bemiddelingskostenMet credit card Mijnvakantiecoach: 12.5% (+21% BTW) van de totale reissom inclusief vluchten voor reizen tot 25 dagen met als minimum het bedrag van de opdrachtskosten en met een maximum van 345.00 eur (+21% BTW) per persoon (vanaf 3 personen) en een maximum van 445 eur (+21% BTW) per persoon (met 1 of 2 personen).

Voor reizen langer dan 25 dagen bedragen de bemiddelingskosten 12.5% (+21% BTW) van de totale reissom inclusief vluchten met als minimum het bedrag van de opdrachtskosten en met een maximum van 555.00 eur (+21% BTW) per persoon (vanaf 3 personen) en een maximum van 625 eur (+21% BTW) per persoon (met 1 of 2 personen).

Kinderkorting: kinderen tot en met 8 jaar betalen 50% van de bemiddelingskosten

 

►Voor het boeken van losse reisonderdelen

Voor het boeken van losse onderdelen worden opdrachtkosten van 55 euro (+21% BTW) in rekening gebracht plus onderstaande bemiddelingskosten. De opdrachtkosten worden niet verrekend met de bemiddelingskosten.

Met eigen creditcard (+21% BTW):

  • vluchten: 15.00 euro per enkele vlucht segment per persoon
  • hotel: 30.00 euro per boeking
  • huurauto: 40.00 euro per boeking
  • overige boekingen: 15.00 euro per boeking (excursies, transportkaartjes...)

Met credit card Mijnvakantiecoach (+21% BTW):

  • vluchten: 20.00 euro per enkel vluchtsegment per persoon
  • hotel: 35.00 euro per boeking
  • autohuur: 45.00 euro per boeking
  • overige boekingen: 20.00 euro per boeking (excursies, transportkaartjes...)

Kinderkorting: kinderen tot en met 8 jaar betalen 50% van de bemiddelingskosten

 

Groepen en zakelijke boekingen

Voor groepsreizen met meer dan 10 deelnemers of zakelijke boekingen kunt u het beste direct met ons contact opnemen voor eventuele kortingen.

 

LET OP: voor reizen buiten de EU geldt het 0% BTW tarief 

 

MIJNVAKANTIECOACH.NL WENST U EEN FIJNE REIS!