DSC02535
IMG_6105
IMG_9305
DSC03063
TourEiffel
IMG_0760
DSC02966
Baltico5
181
IMG_4707
IMG_4643
IMG_0186
Orcas
IMG_0407
IMG_8250
IMG_6245
IMG_3394
IMG_8350
IMG_6221
IMG_5675
FAQ

Wat is een vakantiecoach?

Deze manier van reisorganisatie is eerst in de Verenigde Staten ontstaan. In Europa wordt het nog beschouwd als een innovatieve manier van het aanbieden van reisdiensten.

Net zoals de airportcoach, biedt de vakantiecoach een persoonlijke service. De vakantiecoach weet na overleg precies wat u zoekt en gaat vervolgens voor u op internet shoppen om de beste deals en de beste reismogelijkheden te vinden, om uiteindelijk bij locale reisaanbieders het benodigde voor u te regelen.Het resultaat is een reis bestaande uit losse segmenten die gecombineerd worden om precies aan uw wensen te voldoen.

Voor slechts lage bemiddelingskosten wordt uw reis van A tot Z geregeld. Behalve het maken van een keuze, hoeft u niets te doen: uw vakantiecoach regelt alles voor u!

Wie is de vakantiecoach?

Ik ben Caroline Ripolles Boeyum. Ik ben in Parijs geboren, op 24 mei 1968. Alhoewel ik Frans ben, ben ik eigenlijk met een Spaanse vader, een Oostenrijkse moeder en een Noorse man het resultaat van een bijzondere Europese melting-pot.

Na business studies in Frankrijk en een Master Degree in Tourism Planning in Glasgow, Schotland, heb ik voor verschillende toeristische        organisaties in Londen, UK, gewerkt.

In 1996, zijn wij vanwege het werk van mijn man naar Nederland gekomen. Toen ik eenmaal gesetteld was, ben ik weer aan de slag gegaan. Eerst met een extra opleiding voor reisbureaus (SEPR) en daarna als medewerker van een internet bedrijf gespecialiseerd in het boeken van low cost vluchten.

Dankzij mijn jarenlange ervaring in de reiswereld, het feit dat ik 6 Europese talen beheers en een passie heb voor het organiseren van reizen, heb ik besloten om Mijnvakantiecoach.nl te starten.

Waarom dient u uw creditcardgegevens door te geven en wat zijn de voordelen?

Een groot aantal diensten op internet kan alleen met een creditcard geboekt worden. In het kader van de anti-fraude wordt de creditcard van de reiziger op het moment van boeken gecontroleerd. Als de naam van de creditcardhouder niet overeen komt met de naam van een van de passagiers, wordt de boeking vaak afgewezen. Om dit soort problemen te voorkomen, vragen wij om uw creditcardgegevens zodat de boekingen in uw naam gemaakt kunnen worden.

Om daarna zelf uw boekingen in de hand te hebben, dient de overeenkomst tussen u en de dienstverlener te zijn. Dat kan alleen als de boekingen met uw eigen creditcard worden gemaakt.

Aangezien de boekingen in uw naam en met de gegevens van uw eigen creditcard worden gemaakt, krijgt u ook van de kaartuitgevende instantie bepaalde verzekeringen gratis mee (o.a. aankoop-bagagevertraging- vluchtvertragingsverzekering...). Zie de voorwaarden van uw eigen kaartuitgevende instantie.

Door onmiddellijk de verschillende dienstverleners te betalen is het mogelijk snel op een aanbieding te reageren en prijsstijgingen te vermijden. Prijsstijgingen worden veroorzaakt door schommelingen van de wisselkoers, prijsaanpassingen van luchtvaartmaatschappijen, hotels en overige dienstverleners. Deze hebben het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande waarschuwing, tenzij de betaling al is gedaan.

Betaling met eigen creditcard biedt ook meer veiligheid aangezien u altijd een "charge back" bij de kaartuitgevende instantie kan aanvragen.

Kiest u voor betaling met de eigen creditcard, hanteert Mijnvakantiecoach.nl 11% bemiddelingskosten.

Welke risico's loop ik?

Zoals in de voorwaarden wordt genoemd, is de overeenkomst uitsluitend tussen de verschillende dienstverleners en de klant. Dat betekent dat u niet meer risico loopt dan een persoon die zelf boekingen op internet maakt. U loopt eigenlijk minder risico door het feit dat de vakantiecoach alleen betrouwbare internet bedrijven gebruikt, wat misschien niet het geval zou zijn als u zelf op internet zou gaan shoppen.

Het verstrekken van de creditcardgegevens gebeurt door middel van het invullen van het aanmeldingsformulier. Om de veiligheid van uw gegevens te garanderen, wordt de CVC code telefonisch doorgegeven. Zo blijven uw gegevens veilig.

Bestaat de mogelijkheid dat mijn creditcard misbruikt wordt?

Uw creditcardgegevens blijven geheim en alle websites gebruikt door Mijnvakantiecoach.nl zijn beveiligd. Mijnvakantiecoach.nl zal de gegevens van uw creditcard uitsluitend gebruiken om de nodige boekingen in uw naam te maken. U ontvangt ook meteen een boekingsbericht met het bedrag dat van uw creditcard werd afgeboekt. Zo kunt u met een gerust hart de betalingen controleren.

Wat is prepaid betalen?

Indien u liever niet uw creditcardgegevens wilt doorgeven, of als u geen creditcard hebt, biedt Mijnvakantiecoach.nl een prepaid betaling aan. Dit houdt in dat u 100% van het door u aangegeven budget aan Mijnvakantiecoach.nl dient te betalen. Mijnvakantiecoach.nl gaat vervolgens uw boekingen maken totdat het budget en uw reiswensen zijn bereikt. Het prepaid budget wordt niet overschreden. In het geval dat de totale reissom lager is dan het prepaid budget, ontvangt u gewoon het verschil terug. Op de factuur wordt het verschil met de bemiddelingskosten verrekend en als er nog wat overblijft, ontvangt u het bedrag alsnog terug. Voor de prepaid betaling hanteert Mijnvakantiecoach.nl 12.5% bemiddelingskosten. Maar...

U hebt geen flexibiliteit meer in het boekingsproces.

U hebt geen verzekeringen meer van de creditcard uitgever.

De betaling is uiteindelijk minder veilig.

Let op! Met de prepaid betalingswijze blijft het contract steeds tussen u en de dienstverlener maar u heeft de boekingen niet meer zelf in hand.

Hoe kan ik de opdrachtkosten en de bemiddelingskosten betalen?

U kunt de opdrachtkosten zoals de bemiddelingskosten op verschillende manieren betalen.

  • U kunt direct een overboeking maken op onze rekening NL79KNAB0255718225 t.n.v. Mijnvakantiecoach.nl te Soest
  • of u kunt Pay Pal gebruiken. Daarvoor heeft u zelf geen Pay Pal account nodig! De factuur wordt door Pay Pal direct naar uw e-mail adres gestuurd met een betalingsverzoek. Om te betalen, dient u alleen op de link te klikken. U wordt naar een pagina van Pay Pal gestuurd waar u kunt kiezen tussen een betaling met uw eigen Pay Pal account (indien aanwezig) of met uw creditcard (Visa, Mastercard, American Express).

Waar komt het logo vandaan?

De tekening gebruikt als logo voor Mijnvakantiecoach.nl is een tekening van Pula House, Zuid-Afrika.